Kickboksen bij Kickboxing Institute ZALTBOMMEL

Volg een proefles kickboksen bij ons

Kickboxing Institute Zaltbommel: fight to learn

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

 

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Zaltbommel opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

 

In groepsverband met andere Zaltbommelnaren kickboksen

Daar waar de een graag alleen sport, traint de ander liever in groepsverband. Hoe zit dat bij jou; vind jij het gezelliger om samen met anderen te sporten? Dan hebben we goed nieuws! Bij Kickboxing Institute Zaltbommel kun je in groepsverband uitdagende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze tussen algemene lessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Welke variant je ook kiest, groepslessen worden uitsluitend door gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. In compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes, want ook het oog wil wat. Tijdens de work-outs van 60 minuten verbranden jullie calorieën, bouwen jullie spieren op en ‘vechten’ jullie samen voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

 

Premium: kickboksen met eigen groep

Sport je liever met familieleden, vrienden of buurtgenoten dan met onbekenden? Dan hebben we daar een oplossing voor in de vorm van ons Premium-kickbokspakket. Gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie willen trainen. Wij zorgen voor een beschikbare kickbokstrainer die tijdens de work-outs het uiterste van jullie vraagt. Natuurlijk is er ruimte voor een lolletje op z’n tijd, maar we gaan in de 60 minuten durende work-out vooral aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Onder het mom van ‘let’s fight’ zetten jullie je 1 uur lang voor de volle 100% in. Het zal af en toe op je tanden bijten zijn, maar als de resultaten eenmaal daar zijn, zijn jullie dat allang vergeten.

 

Privé-kickboksles in Zaltbommel

Klinkt een-op-een met een kickbokstrainer aan de slag gaan jou als muziek in de oren? Ook dan zijn wij de juiste partij voor jou. Bij Kickboxing Institute Zaltbommel bieden we privé-kickbokslessen aan. Samen met een persoonlijke trainer ga je aan de slag met aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. En geloof ons: dat is zweten geblazen! Maar snel en duurzaam resultaat behalen is met privé-kickbokslessen een garantie. We gaan niet voor een 7, maar altijd voor een 10! En mocht je tussentijds last hebben van een dipje? Dan is jouw trainer daar om je te begeleiden, motiveren en adviseren en je nét dat zetje in de rug te geven als je dat o zo hard nodig hebt.

 

Kickboksen voor kids vanaf 4 jaar

Wil je dat jouw kind weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder wordt? Dan is kickboksen hier dé sport bij uitstek voor. In een veilige en inspirerende omgeving bouwen kids samen met leeftijdsgenoten aan hun zelfvertrouwen en een sterker lichaam. We waarborgen individuele begeleiden en verliezen hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog.

 

De kickbokslessen voor kinderen bestaan voornamelijk uit oefeningen in tweetallen en worden altijd afgesloten met een spel- en evaluatiemoment in kringverband. Elke 3 maanden wordt een lessenserie met een diploma afgerond. Zo ervaart ieder kind zijn of haar eigen vooruitgang niet alleen, maar ziet deze ook op papier terug. Ouders zijn tijdens die les natuurlijk van harte welkom.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Zaltbommel

Kickboxing Institute Zaltbommel is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel

Kickboksleden uit Zaltbommel aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute Zaltbommel dan onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Bij Kickboxing Institute Zaltbommel voelde ik me vanaf seconde één thuis. De onderlinge sfeer is super goed en de persoonlijke aandacht brengt me echt verder. Het kickboksen is eerlijk, stoer, pittig, maar ook weer heel veilig en comfortabel. En weet je? Elke week denk ik: ik mag weer… dat gevoel is heerlijk!’

’95 kilo op de weegschaal, de knop moest écht om. Niet alleen omdat ik onzeker was over mijn figuur, ik kreeg er ook echt fysieke klachten door. Ik had een lange weg te gaan, dat wist ik maar al te goed. Maar door het samen met mijn privé-kickbokstrainer op te delen in kleine stukjes werd het behapbaar. Inmiddels ben ik 15 kilo lichter, zekerder van mijn zaak en echt een gelukkig mens. Wat wil ik nog meer?’

Lesrooster Kickboxing Institute Zaltbommel

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.