Home > Work-outs > My Skills

De ‘skill’ in

My Skills

Image 1

Wat ga je precies doen in deze les? Om te beginnen is My Skills voor elk niveau. Van beginner tot gevorderden. De basis tijdens My Skills is het verbeteren van je kickbokstechniek. Zo leer je verschillende ‘combinaties’ dit wil zeggen een reeks van een bepaald aantal stoten, trappen en/of knieën. Uiteraard begeleiden onze trainers je goed tijdens de combinaties zodat je deze technisch gezien goed uitvoert. De focus ligt op de kickbokstechniek. Los van het leren van verschillende combinaties ga je ook leren hoe je kan bewegen tijdens het kickboksen. Denk hierbij aan: afstand overbruggen, een counteraanval in zetten en timing.

Tijdens My Skills is er ook de mogelijkheid om rustig te sparren. Dit is alleen voor deelnemers die hier zelf aan toe zijn en absoluut niet verplicht. Een effectieve en educatieve les voor elk niveau!

Image 1
Image 1

Slimmer

kickboksen

Blind om je heen slaan is voor niemand goed. Met My Skills ookwel: onze techniekles leer je verschillende kickbokstechnieken. Je kent vast de uitdrukking: ‘wie niet sterk is, moet slim zijn’. Nou vinden wij dat je ook slim moet zijn als je wél sterk bent, maar het symboliseert absoluut de intensie van de My Skills lessen. Van het juist uitvoeren van combinaties tot de juiste manier van bewegen.

Maak kennis met ons

Verbetert je techniek

Kickboksen vanuit de juiste basis draagt bij aan effectief trainen. Ook heb je minder kans op blessures.

Voor elk niveau

My Skills is voor zowel beginners als voor gevorderden. Onze trainers beheersen de kickbokstechniek als geen ander en zullen levelen met jouw trainingsniveau.

Leuker kickboksen

Als je ergens goed in bent, wordt dit al snel als leuker ervaren. Door het juist uitvoeren van de techniek, is beter worden een kwestie van tijd.

Wat My Skills
voor jou kan doen

Verbeter je kickbokstechniek, word beter en ervaar hoe leuk kickboksen is. Wist je dat kickboksen één van de meest effectieve sporten is, voor welk trainingsdoel dan ook?

Wacht niet langer en plan een gratis proeftraining.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Onze toppers
aan het woord