Home > Work-outs > My Rounds

De ‘o’ in

My Rounds

Image 1

Trainen in een rondje! De naam zegt het al: My Rounds is een circuittraining die bestaat uit verschillende rondes waarin je verschillende oefeningen doet.
Een superleuke les, met veel afwisseling. We beloven dat je, je niet gaat vervelen!
Iedere ronde heeft een bepaalde tijdsduur en aan jou de taak om het vol te houden. Je gaat verschillende elementen ervaren van kickboksen tot oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Tijdens My Rounds gebruik je verschillende attributen, denk hierbij aan: een Kettlebell, Sand-Bag en bijvoorbeeld een Plyo Box.
Alle oefeningen zijn gericht op de ontwikkeling van verschillende spiergroepen die tijdens kickboksen worden belast. Ook verbetert je mobiliteit en lenigheid tijdens My Rounds! Ga jij de uitdaging aan?

Image 1
Image 1

Kom maar

in de cirkel

Kickboksen bij Kickboxing Institute is niet alleen maar ´slaan en schoppen´. Wij hebben een variërend lesaanbod en zo ook dus My Rounds. Train de verschillende spiergroepen die belast worden tijdens kickboksen op verschillende manieren. Als je het leuk vindt om gevarieerd te sporten kan je dus óók bij Kickboxing Institute terecht. Word sterker, verbeter je mobiliteit en word leniger. Plan je proeftraining in en kom het eens proberen.

Maak kennis met ons

Verbeter je spierkracht

Word sterker doordat je jouw spierkracht verbetert tijdens de My Rounds lessen. Meer spiermassa draagt ook bij aan gewichtsverlies.

Verbeter je lenigheid

Kickboksers zijn vaak ‘soepel’ in zijn of haar bewegingen. Een perfecte high-kick is dichterbij dan ooit.

Gevarieerde workout

My rounds is meer dan alleen kickboksen. Train ook met attributen en je eigen lichaamsgewicht.

Naar de volgende
ronde met My Rounds

Verbeter jezelf in verschillende opzichten: meer spierkracht, leniger en een betere mobiliteit. Je trainingsniveau gaat steeds een stukje omhoog met My Rounds.

Inspringen is mogelijk voor jong en oud, alle trainingsniveaus!

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Onze toppers
aan het woord