Kickboksen bij Kickboxing Institute

Ultiem trainen voor een sterk lichaam en een heldere geest.
GRATIS KENNISMAKING

My Fundamentals

Tijdens deze les leer je de benamingen en technieken die je nodig hebt om mee te kunnen doen aan de reguliere lessen. De focus ligt op het doornemen van de basiskennis en het uitvoeren van de basistechnieken die nodig zijn om kickboksen te kunnen beoefenen zodat je na deze les(sen) kan doorstromen naar de volgende groepslessen. Deze les is geschikt voor beginners die nauwelijks tot geen ervaring hebben met kickboksen.

My Skills

Hierbij werk je aan het verbeteren van je techniek. Je leert combinaties maken met gebruik van stoten en trappen en knieën. Natuurlijk ga je ook werken aan verdedigen door te blokken of ontwijken. Je gaat ook dieper in op het het bewegen, afstand overbruggen en een counteraanval. Samengevat allemaal skills die jou helpen bij het kickboksen.

My Heavy Bag

Conditietraining waarin je werkt op een zak door daar verschillende combinaties op te maken met gebruik van trappen en stoten en knieën. Die kunnen afgewisseld worden met interval setjes waar het contrast tussen duurtraining en explosiviteit gebruikt wordt. Daarnaast doe je ook veel Bodyweight Exercises waar gebruikt wordt gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en de core.

My Hiit

High Intensity Interval Training, je traint op verschillende circuits setjes gedurende een korte intensieve tijdsduur die kan variëren van 30 seconden tot aan 5 minuten afgewisseld met een korte hersteltijd. De circuit heeft als vast element een oefening op je Heavy Bag die gecombineerd worden met oefeningen uit het Functional Fitness met gebruik van onder andere Kettlebell, Sand-Bag, Slamm Ball, Plyo Box en diverse Bodyweight Exercises.

My Rounds

Circuittraining waar je achtereenvolgens verschillende oefeningen doet in een ronde. De rondes hebben een bepaalde tijdsduur die vooraf bepaald zijn voor de training en bestaan uit alle oefeningen die voorkomen in het voorgaande lesprogramma. Een leuke conditionele workout waar verschillende elementen aan bod komen van zowel het kickboksen als Functional Fitness.

Training inplannen?

Interesse in een kickbokstraining? Plan vrijblijvend jouw eerste les in. Welke work-out past het beste bij jou? Maak je keuze en klik op de button!

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute

That's the spirit die wij ambiëren! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.