Kickboksen bij Kickboxing Institute

Ultiem trainen voor een sterk lichaam en een heldere geest.

My Heavy bag

My Heavy Bag

Tijdens de les My Heavy Bag train je voornamelijk op een bokszak (vandaar de naam: My Heavy Bag). Je kan het zien als een effectieve conditietraining waarin je verschillende combinaties gaat maken op de bokszak. De combinaties bestaan uit stoten, trappen en/of knieën. Tijdens My heavy Bag wissel je combinaties op de bokszak af met oefeningen van je eigen lichaamsgewicht (functionele oefeningen). Voor My Heavy Bag heb je geen geweldige techniek nodig, maar wel doorzettingsvermogen! De les is dan ook voor elk niveau.

My Skills

Wat ga je precies doen in deze les? Om te beginnen is My Skills voor elk niveau. Van beginner tot gevorderden. De basis tijdens My Skills is het verbeteren van je kickbokstechniek. Zo leer je verschillende ‘combinaties’ dit wil zeggen een reeks van een bepaald aantal stoten, trappen en/of knieën. Uiteraard begeleiden onze trainers je goed tijdens de combinaties zodat je deze technisch gezien goed uitvoert. De focus ligt op de kickbokstechniek. Los van het leren van verschillende combinaties ga je ook leren hoe je kan bewegen tijdens het kickboksen. Denk hierbij aan: afstand overbruggen, een counteraanval in zetten en timing.

Tijdens My Skills is er ook de mogelijkheid om rustig te sparren. Dit is alleen voor deelnemers die hier zelf aan toe zijn en absoluut niet verplicht. Een effectieve en educatieve les voor elk niveau!

My skills

My Rounds

Trainen in een rondje! De naam zegt het al: My Rounds is een circuittraining die bestaat uit verschillende rondes waarin je verschillende oefeningen doet.
Een superleuke les, met veel afwisseling. We beloven dat je, je niet gaat vervelen!
Iedere ronde heeft een bepaalde tijdsduur en aan jou de taak om het vol te houden. Je gaat verschillende elementen ervaren van kickboksen tot oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Tijdens My Rounds gebruik je verschillende attributen, denk hierbij aan: een Kettlebell, Sand-Bag en bijvoorbeeld een Plyo Box.
Alle oefeningen zijn gericht op de ontwikkeling van verschillende spiergroepen die tijdens kickboksen worden belast. Ook verbetert je mobiliteit en lenigheid tijdens My Rounds! Ga jij de uitdaging aan?

Training inplannen?

Interesse in een kickbokstraining? Plan vrijblijvend jouw eerste les in. Welke work-out past het beste bij jou? Maak je keuze en klik op de button!

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute

That's the spirit die wij ambiëren! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.