Kickboksen bij Kickboxing Institute Weesp

Volg een proefles kickboksen bij ons

Kickboxing Institute Weesp: fight to learn

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

 

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Weesp opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

 

In groepsverband met andere Weespenaren kickboksen

Omdat veel sporters het gezellig vinden om samen met anderen te sporten, kun je bij Kickboxing Institute Weesp in groepsverband uitdagende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën, werk je aan de opbouw van je spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld. Leden hebben binnen het aanbod van groepslessen de keuze uit algemene lessen en small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de groep kleiner is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Weesp enkel door gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes, want ook het oog wil wat.

 

Premium: kickboksen met eigen groep

Sport je liever met familieleden, vrienden of buurtgenoten in plaats van met onbekenden? Dan is ons Premium-kickbokspakket iets voor jullie! Gezamenlijk stellen jullie een groep vast en bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een vaste, deskundige kickbokstrainer willen trainen. Tijdens de work-outs gaan jullie tot het uiterste. Natuurlijk, een lolletje op z’n tijd mag, maar we gaan in de 60 minuten durende work-out vooral aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Leuke bijkomstigheid: bij het Premium-pakket zit een HRV-test inbegrepen, waarmee we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijke profiel volgen. Ideaal, want zo boeken jullie gezamenlijk de beste resultaten en dat is waar we het uiteindelijk allemaal voor doen!

 

Privé-kickboksles in Weesp

Heb je altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders waren weggelegd? Welnee! Bij Kickboxing Institute Weesp bieden we tegen een gereduceerd tarief een-op-een kickbokslessen aan. Samen gaan jullie aan de slag met aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. De wekelijks variërende trainingen van jouw trainer pak je keer op keer met beide handen aan. Heb je last van een dipje? Je wordt begeleid, gemotiveerd en geadviseerd en krijgt nét dat zetje in de rug als jij dat o zo hard nodig hebt. Let’s kickboks some ass!

 

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze kickbokswork-outs voor kinderen populair zijn. De kids kunnen tijdens het sporten hun energie kwijt, zijn lekker actief bezig en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Daarbij komt dat kickboksen voor kinderen de ideale sport is om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden.

 

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we de begeleiding van de kids, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Wel zo gezellig! De trainer stimuleert de onderlinge contacten nog extra met gezamenlijke oefeningen.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Weesp

Kickboxing Institute Weesp is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Achtergracht 66A
1381 BP, Weesp

Kickboksleden uit Weesp aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute Weesp dan onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Een tijdje geleden was ik erg ongelukkig. Ik zat niet lekker in mijn vel en ik bleef maar eten, waar ik vervolgens nóg ongelukkiger van werd. Ik belandde in een vicieuze cirkel. Mijn moeder adviseerde mij om hulp te zoeken bij Kickboxing Institute Weesp. De beste tip ooit, zo bleek achteraf! Met privé-kickbokslessen kreeg ik niet alleen de techniek onder de knie, ik begon het kickboksen ook steeds leuker te vinden. Mijn zelfvertrouwen groeide enorm, ik verloor 10 kilo en wist mijn cirkel te doorbreken!’

‘Een gezin, drukke baan én een sociaal leven wat ik bij moet houden. Soms werd het mij mentaal even te veel. Tijdens het kickboksen bij Kickboxing Institute Weesp kan ik mijn hoofd leegmaken, mijn frustraties de vrije loop laten én word ik tegelijkertijd fitter! Geen 2, maar 3 vliegen in één klap.’

Lesrooster Kickboxing Institute Weesp

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.