Home > Voor wie > Kickboksen voor bedrijven

voor wie

Kickboks workouts voor
bedrijven

Voor een betere werksfeer, lager ziekteverzuim en hogere productiviteit

fight to grow

Betere werksfeer en hogere productiviteit

Gezonde werknemers staan garant voor creativiteit en productiviteit. Daarom biedt Kickboxing Institute Business trainingen aan voor teams of hele bedrijven. Wanneer medewerkers samen kickbokstrainingen volgen, groeit het onderlinge vertrouwen en wordt het makkelijker om op de werkvloer doelen te realiseren. Het is tevens goed voor de teamspirit om op een andere manier tijd met elkaar door te brengen. Daarnaast worden alle medewerkers als individu fitter en energieker. Dat is voor jou als werkgever geen overbodige luxe. En een mooie bijkomstigheid is dat de kosten voor het faciliteren van kickbokstrainingen voor medewerkers aftrekbaar is voor de belasting.

Ik wil een gratis kennismaking

Tijdens uitdagende work-outs voor teams of hele bedrijven gaan medewerkers gezamenlijk aan de slag met kickboksen.

Image 1
Image 1

trainingen

Voor teams of bedrijven

Speciaal voor teams en bedrijven bieden wij verschillende pakketten aan, afgestemd op jullie wensen. Zo kun je alleen kickbokswork-outs afnemen, maar kan je de trainingen ook aanvullen met fitheidstests en/of voedingsadviezen. Indien nodig of gewenst is het ook mogelijk om per werknemer met een fysiotherapeut en/of een voedingsconsulent samen te werken.

Probeer het uit

op locatie

Trainen bij ons of bij jullie ‘thuis’

Het is mogelijk om de kickbokstrainingen voor teams en bedrijven bij een van onze vestigingen te volgen, maar wij bieden ook lessen aan op locatie. Binnen of buiten, ook dat bepalen jullie zelf.

Optionele medische screening
In sommige gevallen raden we als specialist aan om de gezondheid van iemand nauwkeuriger in beeld te brengen. Bijvoorbeeld in het geval van onverklaarbare klachten of bij een hoge blessuregevoeligheid. De medische screening doen we aan de hand van 2 tests.

Image 1

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat sporters van
ons vinden

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie ontvangen

Graag voorzien we je van meer informatie over de kickbokstrainingen voor jouw team of organisatie. Laat hieronder je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek, waarin we je wensen en behoeften hebben kunnen toetsten, stellen we een voorstel op maat voor kickbokstrainingen voor jouw team of bedrijf op.