Home > Voor wie > KI private group

waar

Kickboksen bij Kickboxing Institute

Ultiem trainen voor een sterk lichaam en een heldere geest.

waarom?

Gezondheid, vitaliteit en vertrouwen

Kickboxing Institute gaat uit van de drie-eenheid gezondheid, vitaliteit en vertrouwen. Doordat deze drie belangrijke componenten centraal staan, word je fitter en sterker dan je ooit bent geweest. Daarnaast zul je positiever en krachtiger in het leven staan door je goede shape en toegenomen zelfvertrouwen.

Maak kennis met ons

Image 1
Image 1

Maximale aandacht

Bij Kickboxing Institute staat persoonlijke aandacht in elke training centraal. Niemand heeft exact hetzelfde doel. Niemand heeft hetzelfde lichaam en iedereen staat op zijn eigen manier in het leven. Jij bent uniek en verdient een op maat gemaakt trainingsprogramma. Om te kunnen garanderen dat al onze leden de aandacht krijgen die ze verdienen, trainen we altijd in groepen van maximaal 14 personen. Wil je liever een op een trainen? Er staan verschillende gediplomeerde en enthousiaste Personal trainers voor je klaar.

Full body

De workouts van Kickboxing Institute zijn zo effectief omdat je alle spieren in je lichaam aanspreekt. De trainingen zijn divers en uitdagend. Zo wordt er gebruik gemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval cardio training, aangevuld met specifieke kracht, coördinatie- en flexibiliteit oefeningen.
Onze professionele (kickboks)trainers begeleiden jou optimaal zodat je op een verantwoorde manier snel resultaat ziet en voelt. Je startniveau maakt niet uit, iedereen ontvangt van ons een training dat past bij waar je op dat moment staat.

Gratis een keertje meetrainen

kom gauw langs

Iedereen is welkom

Wij maken geen onderscheid in wie bij ons komt sporten: ervaren of onervaren sporters, individuen of groepen, sportteams of werknemers van bedrijven. Iedereen is welkom.

Voor kinderenverenigingen en bedrijven 
bieden wij aparte programma’s aan.

Probeer het gratis uit

Image 1

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over
ons zeggen

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.