Kickbokstrainer worden bij Kickboxing Institute

Start nu!

VACATURE: Kickbokstrainer (M/V)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Kickbokstrainer voor Kickboxing Institute. Kickboksen (boksen) en de vechtsport is voor jou zoveel meer dan een sport. Als trainer motiveer jij mensen om het beste uit zichzelf te halen. Lesgeefervaring is niet verplicht, een solide technische basis en een enorme dosis enthousiasme wel. De rest leer je bij ons. Gaaf toch? Sollicteer direct door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Kom jij in aanmerking?
Jij bent betrokken. Jij kan verbinden en vergroot het zelfvertrouwen, kracht en de weerbaarheid van onze leden. Jij weet dit krachtig over te brengen. Daarom zoek jij een team dat voelt als een tweede familie.

Wat kunnen wij jouw bieden?

N

Gecertificeerde kickbokstrainer

N

Werkgarantie binnen Kickboxing-Institute

N

Mogelijkheden tot verdiepende cursussen en diploma’s

N

Bovengemiddeld salaris

N

Geen voorkennis/vooropleiding nodig om in aanmerking te komen

Let op, voor deze functie zoeken wij slechts één trainer. Wees er snel bij! – Direct solliciteren kan via het formulier onderaan de pagina.

My Fundamentals

Trainers aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om les te geven bij Kickboxing Institute dan een paar van onze huidige trainers? Daarom vroegen we ze naar hun mening. 

‘Het begon als bijbaan maar nu ben ik voltijd bezig! Super leuk en het verdient erg goed. Ik hoop ver te kunnen doorgroeien en wie weet ook mijn eigen Kickboxing Institute locatie te openen!’

‘Ik had nog nooit een les kickboksen gedaan maar ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging. Vanaf de eerste les ben ik super enthousiast en heel erg prettig dat de training gratis is. ’

Ja, ik wil graag Kickbokstrainer worden!

That’s the spirit die wij ambiëren! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.