KI-Logo-payoff breed wit

1 maand gratis kickboksen – zonder inschrijfgeld!

Everybody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Kickboxing Institute is er voor jong en oud, Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

Tijdelijke actie: Sport nu geheel 1 maand gratis en betaal geen inschrijfgeld.

Let op: de plaatsen zijn gelimiteerd.

zij foto vrouw die touwtje springt tijdens kickbox training
groepstraining kickboxers op de bokszak

Kickboksen bij Kickboxing Institute

Voor welke work-out je ook kiest, ze zijn allemaal zeer effectief! Onze trainers motiveren, inspireren en helpen je bij het behalen van jouw sportdoelen. Zo zijn jouw doelen binnen handbereik! Hiernaast word je ook zelfverzekerder omdat je kickbokstechnieken aanleert.

Probeer het nu 1 maand gratis en zonder inschrijfgeld! Een WIN-WIN toch?!

Let op: er zijn maar een aantal plekken beschikbaar.

Verbrand veel calorieën

Tijdens onze kickbokslessen ben je continu in beweging, waardoor je veel calorieën verbrandt!

Voor elk niveau geschikt

Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en beginners tot gevorderden. De lessen worden zo ingericht dat iedereen mee kan doen!

Word zelfverzekerder

Tijdens onze kickbokslessen ga je aan de slag met verschillende combinaties en leer je de verschillende technieken die erbij horen. Hierdoor ga jij zelfverzekerder de deur uit!

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Train met ons mee en beoordeel Kickboxing Institute zelf

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe uitdagend, gezellig en effectief het kickboksen bij Kickboxing Institute is, maar we hebben veel liever dat jij het zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proeftraining aan. Zo maak je kennis met een vestiging naar keuze, onze gecertificeerde trainers en ons uiteenlopende aanbod aan work-outs, en kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken. Laat hieronder je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.