Kickboksen bij Kickboxing Institute Rotterdam

VOLG EEN PROEFLES KICKBOKSEN BIJ ONS
Gratis proefles aanvragen

Kickboxing Institute Rotterdam: fight to learn

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Rotterdam opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging houdt en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

In groepsverband met andere Rotterdammers kickboksen

Onder het mom van ‘samen met stadgenoten sporten is gezelliger dan alleen’ kun je bij Kickboxing Institute Rotterdam in groepsverband intensieve, uitdagende en gevarieerde kickbokslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit de algemene groepslessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de groep wat kleiner is. Groepslessen worden uitsluitend gegeven door gediplomeerde trainers. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Want ja, ook het oog wil wat! Tijdens de work-outs verbrand je in no-time veel calorieën, je bouwt spieren op, werkt aan je uithoudingsvermogen en ‘vecht’ tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld. Kortom: win, win, win!

Premium: kickboksen met eigen groep

Wil je liever met bekenden kickboksen? Dan is kickbokslessen volgen met een groep met vrienden, buurtgenoten of familieleden iets voor jou. Met Premium Kickboxing stel je jouw eigen groep samen en bepaal je gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een vaste, gecertificeerde kickbokstrainer willen trainen. Tijdens de trainingen gaan jullie 60 minuten volle bak aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Bij het Premium-pakket zit tevens een HRV-test inbegrepen, waarmee we jullie sportieve vorderingen volgen aan de hand van een persoonlijke profiel. Zo boeken we gezamenlijk optimaal resultaat.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Rotterdam

Kickboxing Institute Rotterdam is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

 

Vroesenpad 30039
3039 MC Rotterdam
(Gelegen in Sportpark Blijdorp)

Privé-kickboksles in Rotterdam

Heb je altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders of mensen met heel veel geld waren weggelegd? Welnee, dat is echt achterhaald. Bij Kickboxing Institute Rotterdam bieden we tegen een gereduceerd tarief een-op-een kickbokslessen aan. Tijdens de wekelijks variërende trainingen ga je samen met jouw vaste kickbokstrainer aan de slag met aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw privé-kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je en geeft je nét dat zetje in de rug op het moment dat jij dat o zo hard nodig hebt. Samen boeken jullie resultaten, niet voor even maar voor de rest van je leven!

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze kickbokswork-outs voor kinderen populair zijn. Het is een goede uitlaatklep, een methode om overtollige energie kwijt te raken en tegelijkertijd dé manier om samen met anderen weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden.

 We werken in kleine groepen om zo de begeleiding van de kids te waarborgen. We verliezen hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen er zorg voor dat kinderen altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Wel zo gezellig!

Lesrooster Kickboxing Institute Rotterdam

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.