Kickboksen bij Kickboxing Institute Naarden

Volg een proefles kickboksen bij ons
gratis proefles aanvragen

Kickboxing Institute Naarden: fight to learn

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

 

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Naarden opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest. 

 

In groepsverband met andere Naardenaren kickboksen

Omdat veel sporters het gezellig vinden om zich samen met anderen in het zweet te werken, kun je bij Kickboxing Institute Naarden in groepsverband uitdagende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschalig is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Naarden enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën, werk je aan de opbouw van je spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

 

Premium: kickboksen met eigen groep

Sport je liever met bekenden in plaats van onbekenden? Dan is ons Premium-kickbokspakket iets voor jou! Wij bieden jou de mogelijkheid om een eigen groep van vrienden, buurtgenoten of familieleden samen te stellen. Gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een vaste, deskundige kickbokstrainer willen trainen. Wij stemmen de agenda van onze trainers geheel af op jullie wensen. Tijdens de trainingen gaan jullie 60 minuten lang aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Bij het Premium-pakket zit tevens een HRV-test inbegrepen, waarmee we jullie sportieve vorderingen volgen aan de hand van een persoonlijke profiel. Ideaal, want zo boeken jullie gezamenlijk de hoogste haalbare resultaten bij Kickboxing Institute Naarden.

 

Privékickboksles in Naarden

Heb je altijd gedacht dat personal trainers alleen voor bekende Nederlanders waren weggelegd? Niets is minder waar! Bij Kickboxing Institute Naarden bieden we een-op-een kickbokslessen van een gerectificeerde trainer aan. Tijdens de wekelijks variërende trainingen gaan jullie aan de slag met aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw privé-kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je op een verantwoorde manier en geeft je nét dat zetje in de rug op het moment dat jij dat o zo hard nodig hebt.

 

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Je las het hierboven al; in het leven moet je vechten. Leren vechten, daar kan je wat ons betreft dan ook niet vroeg genoeg mee beginnen. Stoom je kind klaar voor zijn/haar toekomst door met kickbokslessen te starten. Kinderen worden er weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder van. En dat is geen overbodige luxe in deze maatschappij.

 

In een veilige en inspirerende omgeving bouwen ze tijdens de work-outs aan hun zelfvertrouwen en een sterker lichaam. De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd opgedeeld in leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we individuele begeleiding, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd met leeftijdsgenootjes trainen. Wel zo gezellig! De trainer stimuleert de onderlinge contacten nog extra met gezamenlijke oefeningen.

 

De les wordt altijd afgesloten met een spel- en evaluatiemoment in kringverband en elke 3 maanden wordt een lessenserie met een diploma afgerond. Zo ervaart ieder kind zijn of haar eigen vooruitgang niet alleen, maar ziet het ook op papier terug. Ouders zijn tijdens die les natuurlijk van harte welkom.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Naarden

Kickboxing Institute Naarden is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden

Kickboksleden uit Naarden aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute Naarden dan onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Ook al bleef ik kilo’s aankomen, ik kon geen sport vinden waar ik echt gemotiveerd van werd. Totdat ik Kickboxing Institute Naarden ontdekte. Binnen geringe tijd had ik de juiste spirit te pakken. In elke les kan ik volledig mijn ei kwijt en de overtollige kilo’s vliegen eraf. En dat blijft wat mij betreft ook zo!’

‘Waar een wil is, is een weg. Ik zie het als mijn levensmotto. Toen ik aan mijn vrienden vertelde dat ik wilde gaan kickboksen werd ik voor gek verklaard. ‘Jij?’, grapten ze. Ik pakte door en zette mijn schouders eronder. In een korte tijd nam mijn spiermassa aanzienlijk toe, evenals mijn zelfvertrouwen. Als ik nu vertel dat ik kickboks en anderen reageren daar lacherig op, dan interesseert mij dat helemaal niet meer! Wie het laatst lacht, lacht het best.’

Lesrooster Kickboxing Institute Naarden

Het rooster voor Naarden volgt snel!

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.