KI-Logo-payoff breed wit

Verbeter je techniek met My Skills

Boost je kickbokstechniek met de My Skills lessen en leer onder begeleiding de technieken van het kickboksen. Je gaat aan de slag met verschillende combinaties en leert om op een slimme manier te bewegen tijdens het kickboksen.

My Skills is voor zowel beginners als voor gevorderden. Onze trainers beheersen de kickbokstechniek als geen ander en zullen de training matchen met jouw trainingsniveau.

Let op: de plaatsen zijn gelimiteerd.

Kickboks trainer met zijn pupil tijdens sparren
vrouwelijk kickbokser doet een stevige kick tijdens sparren met haar trainer

Leer om slimmer te kickboksen

Als je ergens goed in bent is het natuurlijk leuker om dit vaker te doen. Doordat je de kickbokstechniek onder de knie krijgt, zal je zien dat het leuker wordt om te gaan kickboksen. Het is dan zelfs mogelijk om rustig te sparren en je technieken te showen! Zien we je snel?

Let op: er zijn maar een aantal plekken beschikbaar.

Verbeter je techniek

Je leert onder begeleiding de verschillende combinaties vanuit het kickboksen.

Voor elk niveau geschikt

Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en beginners tot gevorderden. De lessen worden zo ingericht dat iedereen mee kan doen!

Leuker kickboksen

Je zal merken dat kickboksen leuker wordt als je de techniek onder controle hebt!  

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Train met ons mee en beoordeel Kickboxing Institute zelf

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe uitdagend, gezellig en effectief het kickboksen bij Kickboxing Institute is, maar we hebben veel liever dat jij het zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proeftraining aan. Zo maak je kennis met een vestiging naar keuze, onze gecertificeerde trainers en ons uiteenlopende aanbod aan work-outs, en kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken. Laat hieronder je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.