Home > Locaties > Zaltbommel

waar moet ik heen?

Kickboksen in Zaltbommel

In het leven moet je vechten. Kleine alledaagse problemen, patronen, teleurstellingen en negatieve gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en jezelf staande te houden.

Everybody heeft vechtlust, dáár zijn wij van overtuigd. Gebaseerd op die overtuiging hebben we Kickboxing Institute Zaltbommel opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en graag een sterk, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Hogeweg 65
5301 LJ Zaltbommel
E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Zaltbommelnaren kickboksen

Omdat veel Zaltbommelaar het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, kun je bij Kickboxing Institute Zaltbommel in groepsverband afwisselende, diverse en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of kleine groepslessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Zaltbommel enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in volledig uitgeruste en sfeervolle faciliteiten. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Ben je op zoek naar een manier om te kickboksen met je vriendengroep, collega’s of gezin? Dan heeft Kickboxing Institute Weesp de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en bepaal gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de training van 60 minuten worden kickbokstechnieken afgewisseld met oefeningen voor conditie, kracht en lenigheid. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijk profiel. Op deze manier werken we samen aan het behalen van optimale resultaten.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Zaltbommel

Wil je liever persoonlijke begeleiding en in alle rust trainen? Bij Kickboxing Institute Weesp kun je ook privé-kickbokslessen te volgen. Tijdens deze lessen wordt je geleerd door jouw eigen kickbokstrainer alle ‘kneepjes van het vak’. De wekelijks variërende trainingen omvatten aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gediplomeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten behaalt en blessurevrij blijft.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 4 jaar

Het is geen toeval dat onze gevraagde kickboxing workouts voor kinderen gewaardeerd worden. De kinderen kunnen tijdens het trainen hun energie kwijt, zijn lekker actief bezig en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Bovendien is kickboksen voor kinderen de uitgelezen sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Kortom: er zijn vele voordelen.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bovendien: het wordt er nog leuker op.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Zaltbommel aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Zaltbommel

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.