Home > Locaties > Weesp

waar moet ik heen?

Kickboksen inWeesp

In het leven moet je vechten. Kleine alledaagse problemen, routine, teleurstellingen en innerlijke gedachten. Maar eveneens tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Iedereen is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Weesp opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor iedereen die houdt van een uitdaging en graag een krachtig, vitaal, energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Achtergracht 66A
1381 BP, Weesp
E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Weespenaren kickboksen

Omdat veel Weespenaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, heb je de mogelijkheid om bij Kickboxing Institute Weesp in groepsverband afwisselende, diverse en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Weesp enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Ben je op zoek naar een manier om te kickboksen met je vriendengroep, collega’s of gezin? Dan heeft Kickboxing Institute Weesp de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en bepaal gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de training van 60 minuten werk je aan kickbokstechnieken en wissel je dit af met conditietraining, krachttraining en lenigheidsoefeningen. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jouw sportieve ontwikkeling aan de hand van een persoonlijk profiel. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Weesp

Heb je liever persoonlijke begeleiding en in alle rust trainen? Bij Kickboxing Institute Weesp heb je de mogelijkheid om ook privélessen kickboksen te volgen. Bij deze privélessen wordt je geleerd door jouw eigen kickbokstrainer de fijne kneepjes van het kickboksen. De wekelijks variërende trainingen omvatten aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gecertificeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten boekt en blessurevrij blijft.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze populaire kickboxing workouts voor kinderen geliefd zijn. De kinderen kunnen tijdens het beoefenen van sport hun sterkte kwijt, zijn lekker actief bezig en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Bijgevolg is kickboksen voor kinderen de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Kortom: er zijn veel pluspunten.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bijgevolg: dat maakt het trainen nog gezelliger.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Weesp aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Weesp

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.