Home > Locaties > Rotterdam

waar moet ik heen?

Kickboksen inRotterdam


In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, routine, teleurstellingen en innerlijke gedachten. Maar eveneens tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is belangrijk om initiatief te tonen, kritiek te kunnen ontvangen en je mannetje staan.

Iedereen heeft vechtlust, dat geloven wij. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Rotterdam opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar krachtig, vitaal, energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

Maak kennis met ons

Adres

Vroesenpad 30039
3039 MC Rotterdam
(Gelegen in Sportpark Blijdorp)
E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Rotterdammers kickboksen

Omdat veel Rotterdammers het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, kun je bij Kickboxing Institute Rotterdam in groepsverband afwisselende, gevarieerde en vooral intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit reguliere lessen of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Rotterdam enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Wil je graag samen met je vrienden, collega’s of gezinsleden kickboksen? Dan heeft Kickboxing Institute Rotterdam de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en bepaal gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de training van 60 minuten worden kickbokstechnieken afgewisseld met oefeningen voor conditie, kracht en lenigheid. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jouw sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijk profiel. Op deze manier werken we samen aan het behalen van optimale resultaten.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Rotterdam

Heb je liever persoonlijke begeleiding en in alle rust trainen? In Kickboxing Institute Rotterdam kun je ook privélessen kickboksen te volgen. Bij deze privélessen wordt je geleerd door jouw persoonlijke kickbokstrainer alle ‘kneepjes van het vak’. De elke week wisselende trainingen omvatten aspecten van het westerse boksen, zoals cardiovasculaire intervaltraining, gecombineerd met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gecertificeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten behaalt en blessures vermijdt.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar


Het is geen toeval dat onze gewilde kickboxing trainingen voor kinderen geliefd zijn. De kids kunnen tijdens het sporten hun sterkte kwijt, zijn lekker bezig met hun lichaam en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Bovendien is kickboksen voor kinderen de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Samenvattend: de voordelen zijn talrijk.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in verschillende leeftijdsklassen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Daarnaast: dat maakt het trainen nog gezelliger.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Rotterdam aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Rotterdam

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.