KI-Logo-payoff breed wit

Ontdek onbemand trainen bij KI Nijmegen

€5 per 4 weken

Bereid je voor op een nieuwe revolutie in kickboksen bij KI Nijmegen! Wij introduceren met trots het concept van onbemand trainen, waarbij jij, ons gewaardeerde lid, de mogelijkheid krijgt om op je eigen tempo en op je eigen moment te trainen. Zelfs wanneer er geen normale lessen worden gegeven! Dit is een grote verandering, en brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, zoals flexibiliteit en zelfstandigheid. Eenmalige aankoop van een sleutel voor €5 geeft toegang voor onze bestaande leden tot deze nieuwe dimensie van kickboksen. Het lidmaatschap voor leden die voor deze optie kiezen, stijgt slechts met €5 per 4 weken.

zij foto vrouw die touwtje springt tijdens kickbox training

Volledige flexibiliteit

Bij KI Nijmegen zetten we de controle in jouw handen. Met onbemand trainen kun je trainen wanneer het jou het beste uitkomt, dag of nacht.

Ongekende vrijheid

Met een eenmalige aankoop van €5,- voor een sleutel krijg jij als bestaand lid toegang tot onze locatie in Nijmegen, ook buiten de normale lestijden. Je kunt op je eigen tempo en in je eigen tijd trainen.

Betaalbaar abonnement

Met slechts een minimale toename van €5 per 4 weken in je lidmaatschap, kun je gebruik maken van onze nieuwe onbemande trainingsfaciliteit. Deze kleine investering geeft je ongekende toegang tot onze KI Nijmegen locatie op elk gewenst moment, waardoor je nog meer uit je lidmaatschap haalt.

Breid je lidmaatschap uit en ontdek onbemand trainen