Home > Locaties > Nijmegen

waar moet ik heen?

Kickboksen inNijmegen

Het leven vereist dat je strijdt. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar eveneens tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en jezelf staande te houden.

Everybody is a fighter, dat geloven wij. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Nijmegen opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor iedereen die houdt van een uitdaging en graag een krachtig, vitaal, energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Oude Graafseweg 62,
6543 PS, Nijmegen
E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Nijmegenaren kickboksen

Omdat veel Nijmegenaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, heb je de mogelijkheid om bij Kickboxing Institute Nijmegen in groepsverband uitdagende, diverse en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Nijmegen enkel door gekwalificeerde gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Ben je op zoek naar een manier om te kickboksen met je vriendengroep, collega’s of gezin? Dan heeft Kickboxing Institute Nijmegen de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en kies samen de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie willen trainen. Tijdens de training van 60 minuten werk je aan kickbokstechnieken en wissel je dit af met conditietraining, krachttraining en lenigheidsoefeningen. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve ontwikkeling aan de hand van een persoonlijk profiel. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Nijmegen

Heb je liever individuele aandacht en in alle rust trainen? In Kickboxing Institute Nijmegen kun je ook privé-kickbokslessen te volgen. Bij deze privélessen wordt je geleerd door jouw eigen kickbokstrainer de fijne kneepjes van het kickboksen. De wekelijks variërende trainingen bestaan uit aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gediplomeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten boekt en blessurevrij blijft.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze gevraagde kickboxing workouts voor kinderen veel bijval krijgen. De kinderen kunnen tijdens het trainen hun power kwijt, zijn lekker bezig met hun lichaam en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Bijgevolg is kickboksen voor kinderen de perfecte sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Samenvattend: de voordelen zijn talrijk.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bovendien: zo wordt het nog gezelliger.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Nijmegen aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Nijmegen

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.