Home > Locaties > Eindhoven

waar moet ik heen?

Kickboksen inEindhoven

Het leven vereist dat je strijdt. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, routine, teleurstellingen en innerlijke gedachten. Maar eveneens tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Iedereen is a fighter, dat geloven wij. Gebaseerd op die overtuiging hebben we Kickboxing Institute Eindhoven opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor iedereen die houdt van uitdagingen en die verlangt naar sterk, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

Maak kennis met ons

Adres

Philitelaan 59
5617 AK Eindhoven

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Eindhovenaren kickboksen

Omdat veel Eindhovenaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, kun je bij Kickboxing Institute Eindhoven in groepsverband afwisselende, diverse en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of kleine groepslessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Eindhoven uitsluitend door gekwalificeerde gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten kun je snel een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Ben je op zoek naar een manier om te kickboksen met je vriendengroep, collega’s of gezin? Dan heeft Kickboxing Institute Eindhoven de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en bepaal gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de workout van 60 minuten worden kickbokstechnieken afgewisseld met oefeningen voor conditie, kracht en lenigheid. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijk profiel. Op deze manier werken we samen aan het behalen van optimale resultaten.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Eindhoven

Wil je liever persoonlijke begeleiding en rustig trainen? Bij Kickboxing Institute Eindhoven heb je de mogelijkheid om ook privé-kickbokslessen te volgen. Bij deze privélessen wordt je geleerd door jouw eigen kickbokstrainer de fijne kneepjes van het kickboksen. De elke week wisselende trainingen bestaan uit elementen uit het westerse boksen, zoals cardiovasculaire intervaltraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gediplomeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten behaalt en blessurevrij blijft.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 4 jaar

Het is geen toeval dat onze populaire kickboxing trainingen voor kinderen geliefd zijn. De kids kunnen tijdens het bewegen hun energie kwijt, zijn lekker fysiek actief en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Daarnaast is kickboksen voor kinderen de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Kortom: er zijn genoeg pluspunten te benoemen.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in verschillende leeftijdsklassen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bovendien: zo wordt het nog leuker.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Eindhoven aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Eindhoven

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.