Home > Locaties > Bussum

waar moet ik heen?

Kickboksen in Bussum

In het leven moet je vechten. Kleine alledaagse problemen, routine, tegenvallers en negatieve gedachten. Maar eveneens tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Iedereen heeft vechtlust, dáár zijn wij van overtuigd. Gebaseerd op die overtuiging hebben we Kickboxing Institute Bussum opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor iedereen die houdt van uitdagingen en die verlangt naar sterk, levendig, energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Nieuwe Spiegelstraat 9A
1406 SG Bussum

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Bussumers kickboksen

Omdat veel Bussumers het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, heb je de mogelijkheid om bij Kickboxing Institute Bussum in groepsverband afwisselende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit reguliere lessen of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Bussum enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten kun je snel een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Ben je op zoek naar een manier om te kickboksen met je vriendengroep, collega’s of gezin? Dan heeft Kickboxing Institute Bussum de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en bepaal gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de training van 60 minuten worden kickbokstechnieken afgewisseld met oefeningen voor conditie, kracht en lenigheid. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijk profiel. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Bussum

Heb je liever persoonlijke begeleiding en rustig trainen? In Kickboxing Institute Bussum kun je ook privélessen kickboksen te volgen. Bij deze privélessen leer je jouw persoonlijke kickbokstrainer de fijne kneepjes van het kickboksen. De wekelijks wisselende trainingen omvatten aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gediplomeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten behaalt en blessures vermijdt.
Image 1
Image 1

kom eens langs

Kickboksen voor kids vanaf 4 jaar

Het is geen toeval dat onze bekende kickboxing sessies voor kinderen geliefd zijn. De kids kunnen tijdens het trainen hun energie kwijt, zijn lekker in beweging en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Bovendien is kickboksen voor kinderen de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Concluderend: er zijn veel pluspunten.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bijgevolg: zo wordt het nog leuker.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Bussum aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Bussum

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.