Home > Locaties > Baarn

waar moet ik heen?

Kickboksen in Baarn

Het leven vereist dat je strijdt. Kleine alledaagse problemen, routine, teleurstellingen en negatieve gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is belangrijk om initiatief te tonen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Everybody is a fighter, dat geloven wij. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Baarn opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van uitdagingen en die verlangt naar sterk, levendig, sterk en energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Nieuwstraat 5A
3743 BK Baarn

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Baarnaars kickboksen

Omdat veel Baarnaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, heb je de mogelijkheid om bij Kickboxing Institute Baarn in groepsverband afwisselende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Baarn enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met work-outs van 60 minuten kun je snel een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Wil je graag samen met je vrienden, collega’s of gezinsleden kickboksen? Dan heeft Kickboxing Institute Baarn de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en kies samen de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie willen trainen. Tijdens de training van 60 minuten werk je aan kickbokstechnieken en wissel je dit af met conditietraining, krachttraining en lenigheidsoefeningen. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve ontwikkeling aan de hand van een persoonlijk profiel. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Baarn

Heb je liever individuele aandacht en rustig trainen? In Kickboxing Institute Baarn heb je de mogelijkheid om ook privé-kickbokslessen te volgen. Tijdens deze lessen leer je jouw persoonlijke kickbokstrainer alle ‘kneepjes van het vak’. De elke week variërende trainingen omvatten aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, gecombineerd met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gediplomeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert, zodat je snel resultaten behaalt en blessurevrij blijft.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze gewilde kickboxing workouts voor kinderen gewaardeerd worden. De kinderen kunnen tijdens het sporten hun energie kwijt, zijn lekker bezig met hun lichaam en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Verder is kickboksen voor kinderen de perfecte sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Samenvattend: de voordelen zijn talrijk.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in verschillende leeftijdsklassen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Daarnaast: het wordt er nog leuker op.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Baarn aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Baarn

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.