Home > Locaties > Almere

waar moet ik heen?

Kickboksen in
Almere

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek te kunnen ontvangen en jezelf staande te houden.

Everybody heeft vechtlust, dat geloven wij. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Almere opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van uitdagingen en die verlangt naar krachtig, levendig, energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Juan Grisstraat 44,
1328 KA Almere

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Almerenaren kickboksen

Omdat veel Almerenaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, heb je de mogelijkheid om bij Kickboxing Institute Almere in groepsverband uitdagende, gevarieerde en vooral intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit reguliere lessen of kleine groepslessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Almere uitsluitend door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in volledig uitgeruste en sfeervolle faciliteiten. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Ben je op zoek naar een manier om te kickboksen met je vriendengroep, collega’s of gezin? Dan heeft Kickboxing Institute Almere de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en bepaal gezamenlijk de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Tijdens de training van 60 minuten werk je aan kickbokstechnieken en wissel je dit af met conditietraining, krachttraining en lenigheidsoefeningen. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jouw sportieve ontwikkeling aan de hand van een persoonlijk profiel. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Almere

Heb je liever persoonlijke begeleiding en rustig trainen? Bij Kickboxing Institute Almere heb je de mogelijkheid om ook privé-kickbokslessen te volgen. Bij deze privélessen wordt je geleerd door jouw persoonlijke kickbokstrainer de fijne kneepjes van het kickboksen. De wekelijks wisselende trainingen bestaan uit aspecten van het westerse boksen, zoals cardiovasculaire intervaltraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gediplomeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert, zodat je snel resultaten behaalt en blessures vermijdt.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze populaire kickboxing lessen voor kinderen in de smaak vallen. De jeugd kunnen tijdens het bewegen hun power kwijt, zijn lekker fysiek actief en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Verder is kickboksen voor kinderen de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Samenvattend: er zijn genoeg pluspunten te benoemen.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in verschillende leeftijdsklassen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bijgevolg: zo wordt het nog gezelliger.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden
uit Almere aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Almere

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.