Home > Locaties > Almere

waar moet ik heen?

Kickboksen in
Almere

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is belangrijk om initiatief te tonen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Iedereen heeft vechtlust, dáár zijn wij van overtuigd. Gebaseerd op die overtuiging hebben we Kickboxing Institute Almere opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor iedereen die houdt van uitdagingen en graag een sterk, levendig, energiek lichaam in combinatie met geestelijke helderheid.

Maak kennis met ons

Adres

Juan Grisstraat 44,
1328 KA Almere

E: info@kickboxing-institute.nl

kickboxing-institute-club-3

kom gauw langs

In groepsverband met andere Almerenaren kickboksen

Omdat veel Almerenaren het gezellig vinden om zich samen met andere stadgenoten in het zweet te werken, heb je de mogelijkheid om bij Kickboxing Institute Almere in groepsverband afwisselende, gevarieerde en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit algemene lessen voor leden of kleine groepslessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Almere enkel door een team van gediplomeerde kickbokstrainers gegeven. Dit in volledig uitgeruste en sfeervolle faciliteiten. Met work-outs van 60 minuten verbrand je in no-time een heleboel calorieën verbranden, werk je aan de opbouw van spieren en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Premium kickboksen met eigen groep

Wil je graag samen met je vrienden, collega’s of gezinsleden kickboksen? Dan heeft Kickboxing Institute Almere de perfecte oplossing voor je: premium groepslessen. Stel je eigen groep samen en kies samen de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie willen trainen. Tijdens de training van 60 minuten werk je aan kickbokstechnieken en wissel je dit af met conditietraining, krachttraining en lenigheidsoefeningen. Als je kiest voor het Premium-pakket, is een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve ontwikkeling aan de hand van een persoonlijk profiel. Op deze manier werken we samen aan het behalen van optimale resultaten.

kom gauw langs

Privé-kickboksles in Almere

Heb je liever individuele begeleiding en rustig trainen? In Kickboxing Institute Almere heb je de mogelijkheid om ook privé-kickbokslessen te volgen. Bij deze privélessen wordt je geleerd door jouw eigen kickbokstrainer de fijne kneepjes van het kickboksen. De wekelijks wisselende trainingen omvatten aspecten van het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, gecombineerd met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gecertificeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en voorziet je van advies, zodat je snel resultaten behaalt en blessures vermijdt.
Image 1
Image 1

kom gauw langs

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Het is geen toeval dat onze bekende kickboxing workouts voor kinderen in de smaak vallen. De kinderen kunnen tijdens het trainen hun krachten kwijt, zijn lekker bezig met hun lichaam en werken samen met anderen, waardoor er tegelijkertijd ook mooie vriendschappen ontstaan. Bijgevolg is kickboksen voor kinderen de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. Concluderend: er zijn veel pluspunten.

De kickbokstrainingen voor kinderen zijn altijd ingedeeld in leeftijdsgroepen. Zo waarborgen we de begeleiding van de deelnemers, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Bijgevolg: zo wordt het nog gezelliger.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Kickboksleden uit Almere aan het woord

Lesrooster Kickboxing Institute Almere

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.