Kickboksen bij Kickboxing Institute Laren

Volg een proefles kickboksen bij ons

Kickboxing Institute Laren: fight to learn

In het leven moet je vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Laren opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

 

In groepsverband met andere Larenaren kickboksen

Bij Kickboxing Institute Laren kun je onder leiding van een gediplomeerde kickbokstrainer in groepsverband gevarieerde, uitdagende en bovenal intensieve kickboksgroepslessen volgen. Je hebt hierbij keuze uit de algemene groepslessen voor leden en small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen worden bij Kickboxing Institute Laren in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes gegeven. Tijdens de work-outs van 60 minuten verbrand je veel calorieën, werk je aan de opbouw van je spieren, train je je uithoudingsvermogen en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

 

Premium: kickboksen met eigen groep

Wil je liever kickbokswork-outs volgen met een groep vrienden, buurtgenoten of familieleden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Kickboxing Institute Laren. Met het Premium Kickboxing-pakket stel je jouw eigen groep samen. Gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een vaste, deskundige kickbokstrainer willen trainen. Wij stemmen de agenda van onze trainers geheel af op jullie wensen. Tijdens de trainingen gaan jullie 60 minuten lang aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Bij het Premium-pakket zit tevens een HRV-test inbegrepen, waarmee we ieders sportieve vorderingen volgen aan de hand van een persoonlijke profiel. Ideaal, want zo boeken jullie gezamenlijk de hoogst haalbare resultaten.

 

Privé-kickboksles in Laren

Buiten het aanbod van groepslessen bij Kickboxing Institute Laren, is het ook mogelijk om privé-kickboksles te volgen. Een-op-een leert een vaste kickbokstrainer je hoogstpersoonlijk alle ‘kneepjes van vak’. Tijdens de wekelijks variërende trainingen wordt er gebruik gemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw professionele kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je op een verantwoorde manier en geeft je nét dat zetje in de rug wanneer jij dat o zo hard nodig hebt. In een korte tijd duurzame resultaten behalen en behouden is daardoor geen streven maar een garantie.

 

Kickboksen voor kids vanaf 4 jaar

Wil je dat jouw kind weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder wordt? Dan is kickboksen daar bij uitstek dé sport bij uitstek voor. Deze pure, explosieve sport is onder kids razend populair. In een veilige en inspirerende omgeving bouwen zij aan hun zelfvertrouwen en een sterker lichaam. Onze kickbokstrainingen voor kinderen zijn opgedeeld in diverse leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we goede individuele begeleiding, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. Wel zo gezellig! De trainer stimuleert de onderlinge contacten nog extra met gezamenlijke oefeningen. De les wordt altijd afgesloten met een spel- en evaluatiemoment in kringverband en elke 3 maanden wordt een lessenserie met een diploma afgerond. Zo ervaart ieder kind zijn of haar eigen vooruitgang niet alleen, maar ziet het ook op papier terug. Ouders zijn tijdens die les natuurlijk van harte welkom.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Laren

Kickboxing Institute Laren is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Schapendrift 62
1251 XH, Laren (NH)

Kickboksleden uit Laren aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute Laren dan onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Een tijdje terug was ik lid bij een massale sportschool. Ik moest mezelf er keer op keer naartoe slepen. Om nog maar niet te spreken over de trainingsschema’s die ik zelf moest samenstellen. Via een advertentie maakte ik kennis met Kickboxing Institute Laren. En al bij het binnenstappen merkte ik verschil. De positieve, veilige omgeving en de persoonlijke benadering spraken mij direct aan. Inmiddels voelt het hier net als thuis. Ik ben compleet op mijn gemak. En natuurlijk is het kickboksen keihard aanpoten, maar ik ben fitter dan ooit tevoren. Dat pakt niemand mij meer af!’

‘Kickboksen; ik startte er in eerste instantie mee omdat ik een fitter en vitaler lichaam wilde krijgen. Maar het mooie is dat ik nu niet alleen gezonder door het leven ga, ik heb tegelijkertijd zo veel mensen uit Laren leren kennen. Kickboksen bij Kickboxing Institute Laren is dan ook echt verbroederend. Ik ontmoette veel mensen die ik nu buiten het sporten om ook zie. Sociaal en vitaal, twee vliegen in één klap!’

Lesrooster Kickboxing Institute Laren

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.