waar

Kickbokstrainer worden bij
Kickboxing Institute

Start nu!

voor wie

VACATURE Kickbokstrainer (M/V)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Kickbokstrainer voor Kickboxing Institute. Kickboksen (boksen) en de vechtsport is voor jou zoveel meer dan een sport. Als trainer motiveer jij mensen om het beste uit zichzelf te halen. Lesgeefervaring is niet verplicht, een solide technische basis en een enorme dosis enthousiasme wel. De rest leer je bij ons. Gaaf toch? Sollicteer direct door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Image 1

Kom jij in aanmerking?

Jij bent betrokken. Jij kan verbinden en vergroot het zelfvertrouwen, kracht en de weerbaarheid van onze leden. Jij weet dit krachtig over te brengen. Daarom zoek jij een team dat voelt als een tweede familie.

Informatie aanvragen

voordelen

Wat kunnen wij jouw bieden?

Vind je het spannend om in een groep te trainen? Wil je simpelweg de volle 100% aandacht van de trainer? Wat de reden ook is trainen met een Personal Kickbokstrainer is voor iedereen een goed idee. Alle voordelen van personal kickbokstraining op een rijtje.

Gecertificeerde kickbokstrainer

Werkgarantie binnen Kickboxing-Institute

Mogelijkheden tot verdiepende cursussen en diploma’s

Bovengemiddeld salaris

Geen voorkennis/vooropleiding nodig om in aanmerking te komen

Image 1

succesverhalen

Wat onze toppers over
ons zeggen

Ja, ik wil graag Kickbokstrainer worden!

That’s the spirit die wij ambiëren! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.