Personal Kickboksen bij Kickboxing Institute

Samen met een Personal Kickbokstrainer gaan voor een sterk lichaam en een heldere geest.

Aan de slag met een Personal Kickbokstrainer!

Kickboxing Institute biedt de mogelijkheid om privé les te krijgen in kickboksen van een professionele trainer. Of het nu gaat om techniek verbeteren of om je conditie te verbeteren, het maakt niet uit. Onze Personal Kickbokstrainer staat altijd voor je klaar. Word fitter en sterker dan je ooit bent geweest. Sta positiever en krachtiger in het leven door je goede shape en toegenomen zelfvertrouwen.

Kickboksen is super effectief! Helemaal met een Personal Kickbokstrainer.

Met kickboksen spreek je alle spieren in je lichaam aan. Wat je doel ook is: afvallen, spiermassa kweken, flexibeler worden, techniek verbeteren, fitter worden of meer zelfvertrouwen krijgen, het kan allemaal met een Personal Kickbokstrainer. Onze professionele (kickboks)trainers begeleiden jou optimaal zodat je op een verantwoorde manier snel resultaat ziet en voelt. Je startniveau maakt niet uit, onze Personal Kickbokstrainers hebben de juiste kennis om een training op maat te maken. 

Alle voordelen van Personal Kickboksen.

Vind je het spannend om in een groep te trainen? Wil je simpelweg de volle 100% aandacht van de trainer? Wat de reden ook is trainen met een Personal Kickbokstrainer is voor iedereen een goed idee. Alle voordelen van personal kickbokstraining op een rijtje.

Optimale begeleiding

Persoonlijk plan

Leer jezelf verdedigen

Meer zelfvertrouwen

Meer energie

Verhoging van mentale weerbaarheid

Verminder stress

Een keer proberen? Plan dan nu een gratis kennismaking en ervaar wat we voor jou kunnen doen.

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.