waar

Kickboks bij
Kickboxing Institute

Ultiem trainen voor een sterk lichaam en een heldere geest.

waarom?

Gezondheid, vitaliteit en vertrouwen.

Kickboxing Institute gaat uit van de drie-eenheid gezondheid, vitaliteit en vertrouwen. Doordat deze drie belangrijke componenten centraal staan, word je fitter en sterker dan je ooit bent geweest. Daarnaast zul je positiever en krachtiger in het leven staan door je goede shape en toegenomen zelfvertrouwen.

Image 1

Maximale aandacht

Bij Kickboxing Institute staat persoonlijke aandacht in elke training centraal. Niemand heeft exact hetzelfde doel. Niemand heeft hetzelfde lichaam en iedereen staat op zijn eigen manier in het leven. Jij bent uniek en verdient een op maat gemaakt trainingsprogramma. Om te kunnen garanderen dat al onze leden de aandacht krijgen die ze verdienen, trainen we altijd in groepen van maximaal 14 personen. Wil je liever een op een trainen? Er staan verschillende gediplomeerde en enthousiaste Personal trainers voor je klaar.

Full body

De workouts van Kickboxing Institute zijn zo effectief omdat je alle spieren in je lichaam aanspreekt. De trainingen zijn divers en uitdagend. Zo wordt er gebruik gemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval cardio training, aangevuld met specifieke kracht, coördinatie- en flexibiliteit oefeningen. Onze professionele (kickboks)trainers begeleiden jou optimaal zodat je op een verantwoorde manier snel resultaat ziet en voelt. Je startniveau maakt niet uit, iedereen ontvangt van ons een training dat past bij waar je op dat moment staat.

Maak gratis kennis met ons

fight to grow

Premium kickboks workouts.

Wil je een-op-een trainingen of met je eigen groep een kickboks workout volgen, dan is dat bij Kickboxing-Institute mogelijk met Premium Kickboxing.

De voordelen Premium Kickboxing zijn dat jullie zelf de groep samen stellen. Buitenstaanders worden niet toegelaten tot jullie groep. De les wordt op een dag naar keuze en tijd vastgelegd voor een bepaalde periode.

De training heeft een duur van 60 minuten, waarin wordt gewerkt aan de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid.

In de Premium pakketten zit de HRV-Test inbegrepen, zodat we gezamenlijk een optimaal resultaat kunnen behalen uit de trainingen. We maken een persoonlijk profiel aan, waarin we de ontwikkelingen bijhouden.

een klas kickboksers die allemaal op een rij op de bokszak bezig zijn
Image 1

kom gauw langs

Iedereen is welkom.

Wij maken geen onderscheid in wie bij ons komt sporten: ervaren of onervaren sporters, individuen of groepen, sportteams of werknemers van bedrijven. Iedereen is welkom.

Voor kinderen, verenigingen en bedrijven bieden wij aparte programma’s aan.

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.