KI-Logo-payoff breed wit

Heavy Bag Training

Image 1

Verbeter je conditie met onze Heavy Bag training. In deze small group training bij Kickboxing Insitute krijg je te maken met de Heavy Bag. Kan jij hem verslaan?

In deze les ben je bezig om verschillende combinaties uit te voeren op de bokszak, denk onder andere aan stoten, trappen en knietjes tegen de zak. Je bent ook bezig met oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zodat je conditioneel sprongen gaat maken.

Let op: de plaatsen zijn gelimiteerd.

Image 1
Image 1

Tijd om aan de slag te gaan met je conditie

Gun jezelf een betere conditie en alle voordelen die hierbij horen! Zo zul je merken dat de alledaagse activiteiten je makkelijker afgaan. Hoe vaker je meedoet, hoe makkelijker het wordt. Met een betere conditie herstel je sneller na een geleverde inspanning.

Voor My Heavy Bag heb je geen geweldige techniek nodig, maar wel doorzettingsvermogen! Zien we je snel?

Let op: de plaatsen zijn gelimiteerd.

Verbeter je conditie

Je uithoudingsvermogen wordt geboost tijdens de My Heavy Bag lessen.

Verhoog je stressbestendigheid

Laat je niet meer beïnvloeden door stress. Binnenkort ben jij stress de baas! 

Word zelfverzekerder

Aan het begin van elke dag sta je beter in je schoenen dan ooit tevoren.

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Train met ons mee en beoordeel Kickboxing Institute zelf

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe uitdagend, gezellig en effectief het kickboksen bij Kickboxing Institute is, maar we hebben veel liever dat jij het zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proeftraining aan. Zo maak je kennis met een vestiging naar keuze, onze gecertificeerde trainers en ons uiteenlopende aanbod aan work-outs, en kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken. Laat hieronder je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.