Kickboksen bij Kickboxing Institute Bussum

Volg een proefles kickboksen bij ons

Kickboxing Institute Bussum: fight to learn

In het leven moet je leren vechten. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen kwade invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we dan ook Kickboxing Institute Bussum opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest.

 

In groepsverband met andere Bussumers kickboksen

Vanuit het gedachtegoed dat samen sporten gezelliger is dan alleen kun je bij Kickboxing Institute Bussum in groepsverband uitdagende, gevarieerde en bovenal intensieve kickbokslessen volgen. Je hebt hierbij de keuze uit de algemene groepslessen voor leden en small group-lessen, waarbij, zoals de naam al doet vermoeden, de opzet wat kleinschaliger is. Groepslessen bij Kickboxing Institute Bussum worden uitsluitend door een team van gediplomeerde trainers gegeven in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Met de work-outs verbrand je gegarandeerd veel calorieën, werk je aan je spieropbouw en ‘vecht’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

 

Premium: kickboksen met eigen groep

Wil je liever met een groep vrienden, buurtgenoten of familieleden kickbokswork-outs volgen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Kickboxing Institute Bussum. Met het Premium Kickboxing-pakket stel je jouw eigen groep van bekenden samen. Gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een vaste, deskundige kickbokstrainer willen trainen. Tijdens de trainingen gaan jullie 1 uur lang aan de slag met de techniek van het kickboksen, conditie, kracht en lenigheid. Bij het Premium-pakket zit tevens een HRV-test inbegrepen, waarmee we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijke profiel volgen. Ideaal, want zo boeken we gezamenlijk de best mogelijke resultaten.

 

Privékickboksles in Bussum

Buiten het aanbod van groepslessen bij Kickboxing Institute Bussum, is het ook mogelijk om privé-kickbokslessen te volgen. Een-op-een leert jouw kickbokstrainer je hoogstpersoonlijk alle ‘kneepjes van vak’. Tijdens de wekelijks variërende trainingen wordt er gebruikgemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw professionele kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je op een verantwoorde manier en geeft je nét dat duwtje in de rug wanneer jij het o zo hard nodig hebt. In no-time duurzame resultaten behalen en behouden is daardoor geen streven maar een garantie.

 

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Kickboksen is onder kinderen razend populair, en dat is niet zomaar zo. Deze pure, explosieve sport is dé manier om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden. In een veilige en inspirerende omgeving werken kids aan een sterker lichaam en meer zelfvertrouwen. Onze kickbokstrainingen zijn opgedeeld in allerlei leeftijdscategorieën. Zo waarborgen we goede begeleiding van de kinderen, verliezen we hun lichamelijke ontwikkeling geen seconde uit het oog en dragen we er zorg voor dat ze altijd trainen met leeftijdsgenootjes. De trainer stimuleert onderlinge contacten door gezamenlijke oefeningen in tweetallen. Na alle oefeningen wordt de les altijd afgesloten met een spel- en evaluatiemoment in kringverband. Elke 3 maanden wordt een lessenserie met een diploma afgerond, zodat ieder kind zijn of haar eigen vooruitgang niet alleen ervaart maar ook op papier ziet. Ouders zijn tijdens die les natuurlijk van harte welkom.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Bussum

Kickboxing Institute Bussum is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Nieuwe Spiegelstraat 9A
1406 SG Bussum

Kickboksleden uit Bussum aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute Bussum dan onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Kickboksen, da’s niks voor mij, dacht ik. Maar toen ik hier binnenkwam, viel mijn mond echt open. De sfeer, benadering, mensen en de energie. Het voel zo goed! Kickboksen is zoveel meer dan alleen hard slaan. Het gaat hier over scherpte, kracht, diepgang en concentratie. Ik sta nu al sterker in mijn schoenen. In alle opzichten. Echt… bij Kickboxing Institute Baarn ging er een wereld voor mij open.’

‘Ik vond kickboksen altijd een beetje ordinair. Maar een vriend van me was zo enthousiast, ik dacht… dat moet ik ook eens proberen! En vanaf dat moment ben ik net zo enthousiast als dat hij is! Het is keihard aanpoten, maar ik ben fitter dan ooit tevoren. Vooral de vriendelijkheid, de persoonlijke benadering en de heerlijke sfeer trokken me over de streep. En ordinair? In tegendeel. Het is zo leuk!’

Lesrooster Kickboxing Institute Bussum

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.