Behaal je sportdoelen

Word lid van de leukste kickboxingclub in Nederland

Pak deze kans, schrijf je nu in en ontvang korting dat nooit meer terugkomt!

Je lidmaatschap is pas actief zodra de clubs weer openen. Toch krijg je nu al de volgende voordelen:

N

4 weken Gratis sporten vanaf de opening

N

Geen inschrijfgeld

N

Toegang tot online community met alle online lessen die we bieden

N

Ouder-Kids lessen

N

Gratis voedingscoaching inclusief op maat gemaakte wekelijkse eetschema’s en boodschappenlijst

N

Gratis wekelijkse online coaching met een trainer over technieken

Kom bij ons jouw sportdoelen behalen

Word lid van de leukste kickboxingclub in Nederland. 

Wil jij graag werken aan je gezondheid en weerbaarheid? Start nu met de uitdagende en gevarieerende kickoxing workouts van Kickboxing Institute! We zijn tijdelijk gesloten door het Coronavirus.

Juist nu willen we jou ondersteunen. Natuurlijk ontvangen we je graag op één van onze locaties wanneer dit weer verantwoord is.

Schrijf je nu in en start direct met het verbeteren van je gezondheid vanuit huis. Maak gebruik van de acties en start nu gratis!

My Fundamentals

Kickboksleden aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute dan een paar van onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Liet mij twee trappen op lopen en ik was compleet buiten adem. Wás, want sinds mijn intrede bij Kickboxing Institute Almere heb ik binnen afzienbare tijd een conditie opgebouwd waar je u tegen zegt.  Vandaag de dag wil ik nooit meer zonder. Helaas kunnen we nu niet op de club trainen, maar ik ga lekker thuis verder met de workouts die ik gratis ontvang!’

‘Vanwege het Coronavirus wil ik graag mijn gezondheid verbeteren. Ik zag de acties van Kickboxing Institute en ben direct gestart. Nu doe ik wekelijks de trainingen vanuit huis en ik kan niet wachten tot ik het op de club kan proberen. Ik behaal al resultaat samen met de gratis voedingcoaching. Top begeleiding en een erg leuke actie!

Maak gebruik van de acties!

Start nu en maak gebruik van de tijdelijke acties. Let op, de acties zijn beschikbaar t/m 24 mei.