KI-Logo-payoff breed wit

Back in Shape bij Kickboxing Institute

Kom Back in Shape bij Kickboxing Institute! Met onze veelzijdige en variërende trainingen is back in shape komen geen uitdaging meer maar een makkie!

Onze trainers inspireren, motiveren en helpen je jouw sportdoelen te behalen.  Er is voor iedereen een passende training mogelijk, zo hebben we lessen waar je je techniek verbetert, je conditie aanpakt of een complete work-out doet! Ideaal om weer in shape te komen!

Wees er op tijd bij en kom in shape met onze kickbokstrainingen. Vraag nu snel meer informatie aan en word mentaal en fysiek sterker en fitter!

Let op: de plaatsen zijn gelimiteerd.

zij foto vrouw die touwtje springt tijdens kickbox training

Verbrand veel calorieën

Tijdens onze kickbokslessen ben je continu in beweging, waardoor je veel calorieën verbrandt!

Voor elk niveau geschikt

Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en beginners tot gevorderden. De lessen worden zo ingericht dat iedereen mee kan doen!

Word zelfverzekerder

Tijdens onze kickbokslessen ga je aan de slag met verschillende combinaties en leer je de verschillende technieken die erbij horen. Hierdoor ga jij zelfverzekerder de deur uit!

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Train met ons mee en beoordeel Kickboxing Institute zelf

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe uitdagend, gezellig en effectief het kickboksen bij Kickboxing Institute is, maar we hebben veel liever dat jij het zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proeftraining aan. Zo maak je kennis met een vestiging naar keuze, onze gecertificeerde trainers en ons uiteenlopende aanbod aan work-outs, en kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken. Laat hieronder je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.