Kickboksen bij Kickboxing Institute Arnhem

Volg een proefles kickboksen bij ons
gratis proefles aanvragen

Kickboxing Institute Arnhem: fight to learn

In het leven moet je tegen een stootje kunnen. Tegen dagelijkse kleine beslommeringen, patronen, tegenvallers en innerlijke gedachten. Maar ook tegen negatieve invloeden van buitenaf. Je moet initiatief leren nemen, kritiek kunnen incasseren en je mannetje staan.

Everbody is a fighter, dáár zijn wij van overtuigd. Vanuit dat gedachtegoed hebben we Kickboxing Institute Arnhem opgericht; een toegankelijke ‘boutique gym’ voor jong en oud. Voor eenieder die houdt van een uitdaging en die verlangt naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest. 

 

In groepsverband met andere Arnhemmers kickboksen

Alleen is maar alleen. Daarom kun je bij Kickboxing Institute Arnhem in groepsverband intensieve, uitdagende en gevarieerde kickbokslessen volgen. Binnen de groepslessen heb je keuze uit de algemene groepslessen voor leden en small group-lessen, waarbij de groep wat kleiner is en met meer persoonlijke aandacht. Groepslessen worden uitsluitend door gediplomeerde trainers gegeven. Dit in compleet uitgeruste en sfeervolle ruimtes. Want ja, het oog wil ook wat. Tijdens de trainingen verbrand je snel veel calorieën, bouw je spiermassa op en ‘strijd’ je tegelijkertijd voor meer zelfvertrouwen, stressontlading en een positief zelfbeeld.

 

Premium: kickboksen met eigen groep

Wil je liever met een groep vrienden, buurtgenoten of familieleden kickbokstrainingen volgen? Ook dan ben je bij Kickboxing Institute Arnhem aan het juiste adres. Jij stelt je eigen groep samen en gezamenlijk bepalen jullie de periode, dagen en tijdstippen waarop jullie onder begeleiding van een professionele, gecertificeerde kickbokstrainer aan de slag gaan. Gedurende de work-outs trainen jullie 60 minuten met de technieken van het kickboksen. Ook komt conditie, kracht en lenigheid aan bod. Bij het Premium-pakket zit tevens een HRV-test inbegrepen. Hiermee volgen we jullie sportieve vorderingen aan de hand van een persoonlijk profiel. Zo boeken we gezamenlijk optimaal resultaat.

 

Privé-kickboksles in Arnhem

Sport jij liever alleen? Bij Kickboxing Institute Arnhem is het ook mogelijk om privé-kickbokslessen te volgen. Een-op-een leert jouw kickbokstrainer je hoogstpersoonlijk alle technieken. Tijdens de wekelijks wisselende trainingen wordt er gebruik gemaakt van aspecten uit het westerse boksen, zoals intensieve interval-cardiotraining, aangevuld met specifieke kracht-, coördinatie- en flexibiliteitsoefeningen. Jouw gecertificeerde kickbokstrainer begeleidt, motiveert en adviseert je, waardoor je snel resultaten behaalt en deze behoudt zonder hierbij kans te lopen op blessures.

 

Kickboksen voor kids vanaf 8 jaar

Ook bij kinderen slaan onze kickboxing workouts goed aan. Het is de ideale sport om weerbaarder, gedisciplineerder en zelfverzekerder te worden in een veilige en inspirerende omgeving. De kickbokstrainingen zijn leeftijdsgebonden. Hierdoor kunnen wij de kinderen zo goed mogelijk begeleiden, verliezen we hun lichamelijke ontwikkelingen niet uit het oog en trainen ze altijd met leeftijdsgenootjes. Aan de hand van gezamenlijke oefeningen stimuleert de trainer de sociale contacten onderling nog wat extra. Na alle oefeningen wordt de les standaard afgesloten met een spel- en een evaluatiemoment in kringverband. De lessenserie wordt elke 3 maanden afgerond met een diploma, zodat kinderen hun eigen voortgang niet alleen ervaren, maar ook op papier terugzien. Ouders zijn tijdens die les natuurlijk van harte welkom.

Bereikbaarheid Kickboxing Institute Arnhem

Kickboxing Institute Arnhem is zowel per auto als met de fiets en het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Formupgrade locatie Zuid (shop-in-shop)
Koppelstraat 16
6832 EP Arnhem

Kickboksleden uit Arnhem aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute Arnhem dan onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Ik maak niet makkelijk nieuwe contacten, hierdoor voel ik mij wel eens eenzaam. Een collega tipte mij over de groepslessen bij Kickboxing Institute Arnhem. Ik train mijn lichaam, word mentaal sterker en leer ook nog eens veel nieuwe mensen kennen! Ideaal, als je het mij vraagt.’

‘In de winter heb ik vaak last van een dip, mijn energieniveau is laag en ik raak snel in een sleur. Tijdens het kickboksen bij Kickboxing Institute Arnhem word ik tot het uiterste gedreven. Dit stimuleert mijn bloedsomloop maximaal en geeft mij een natuurlijke energieboost. Nu zit ik het hele jaar door vol energie, heerlijk!’

Lesrooster Kickboxing Institute Arnhem

Het rooster voor Arnhem volgt snel!

Vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute?

Vul onderstaand formulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.