KI-Logo-payoff breed wit

Afvallen met kickboksen

Afvallen met onze kickbokstrainingen? Dat kan zeker! Kickboksen is een van de meest effectieve sporten met betrekking tot afvallen omdat je niet een bepaalde spiergroep traint. Doordat je je hele lichaam gebruikt tijdens de work-out verbrand je veel calorieën wat ideaal is om slanker en fitter te worden.

Let op: de plaatsen zijn gelimiteerd.

zij foto vrouw die touwtje springt tijdens kickbox training
verschillende oefeningen tijdens kickboks groep training

Afvallen bij Kickboxing Institute

Voor welke work-out je ook kiest, ze zijn allemaal zeer effectief om calorieën te verbranden. Onze trainers motiveren, inspireren en helpen je bij het behalen van jouw sportdoelen. Zo is jouw streefgewicht binnen handbereik! Naast je doel om af te vallen word je ook zelfverzekerder omdat je kickbokstechnieken aanleert. Een WIN-WIN toch?!

Let op: er zijn maar een aantal plekken beschikbaar.

Verbrand veel calorieën

Tijdens onze kickbokslessen ben je continu in beweging, waardoor je veel calorieën verbrandt!

Voor elk niveau geschikt

Onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud en beginners tot gevorderden. De lessen worden zo ingericht dat iedereen mee kan doen!

Word zelfverzekerder

Tijdens onze kickbokslessen ga je aan de slag met verschillende combinaties en leer je de verschillende technieken die erbij horen. Hierdoor ga jij zelfverzekerder de deur uit!

Starten met Kickboksen,
toegankelijk voor jong en oud

succesverhalen

Wat onze toppers over ons zeggen

ki-after-sport-woman-2

Boukje Janssen

Bokszak fanaat

De eerste training begon ik nog wat terughoudend, ik moest even inkomen. Ik kreeg de smaak snel te pakken en daarmee de bokszak ook! Heerlijk om even helemaal los te gaan en alle sores van de dag letterlijk van je af te slaan.

Train met ons mee en beoordeel Kickboxing Institute zelf

Wij kunnen wel van de toren blazen over hoe uitdagend, gezellig en effectief het kickboksen bij Kickboxing Institute is, maar we hebben veel liever dat jij het zelf ervaart! Daarom bieden wij jou een gratis proeftraining aan. Zo maak je kennis met een vestiging naar keuze, onze gecertificeerde trainers en ons uiteenlopende aanbod aan work-outs, en kun je voor jezelf een weloverwogen keuze maken. Laat hieronder je contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.