2 maanden gratis trainen en geen inschrijfgeld betalen? Pak alleen in september deze kans.

N

2 maanden gratis sporten

N

Geen inschrijfgeld

N

Kickboksen in een prettige sfeer

N

Recreatief kickboksen voor jong en oud

N

Sterker, Fitter en Slanker dankzij intensieve lessen

N

Altijd onder begeleiding van professionele trainers

LET OP: de actie is geldig t/m 30 september.

Kom bij ons jouw sportdoelen behalen

Word lid van de leukste kickboxingclub in Nederland. 

Wil jij graag werken aan je gezondheid en weerbaarheid? Start nu met de uitdagende en gevarieerde kickoxing workouts van Kickboxing Institute! Juist nu willen we jou ondersteunen. Natuurlijk ontvangen we je graag op één van onze locaties.

Schrijf je nu in en start direct met het verbeteren van je gezondheid vanuit huis. Maak gebruik van de acties en start nu gratis!

My Fundamentals

Kickboksleden aan het woord

Wie kunnen jou nou beter vertellen hoe het is om te kickboksen bij Kickboxing Institute dan een paar van onze huidige leden? Daarom vroegen we ze naar hun mening. Hoe ervaren zij hun lidmaatschap bij ons? Je leest hun open en eerlijke antwoorden hier.

‘Liet mij twee trappen op lopen en ik was compleet buiten adem. Wás, want sinds mijn intrede bij Kickboxing Institute Almere heb ik binnen afzienbare tijd een conditie opgebouwd waar je u tegen zegt.  Vandaag de dag wil ik nooit meer zonder.’

‘Ik zag de acties van Kickboxing Institute en ben direct gestart. Nu doe ik wekelijks de trainingen en ga ik als een trein naar mijn sportdoelen. Ik behaal al resultaat samen met de gratis voedingcoaching. Top begeleiding en een erg leuke actie!’

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken met Kickboxing Institute

That’s the spirit die wij ambiëren! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.
Let op, de actie is tijdelijk en stopt 30 september!